Logo

Forældrehjælp 2024

Kære forældre:

For at et projekt som Cirkus Flik-Flak sommercirkus med så mange deltagende børn og unge kan lykkes kræver det mange frivillige hjælpere både før og under cirkusugen. Vi forventer at I forældre vil bruge lidt tid og hjælpe med at få løst de mange forskellige opgaver i forbindelse med projektet og samtidig vil vi love at I kommer til at møde en masser glade børn/unge som i derved giver en kæmpe oplevelse.

Vi har forsøgt at beskrive de forskellige opgaver:

Gevinster til lotteri:

Til vores cirkuslotteri har vi brug for gevinster. Alt fra kaffe, chokolade til gavekort samt større gevinster kan bruges. Så har du/I mulighed for at hjælpe med dette, kan i kontakte Tommy Hardam. Tilsagn om gevinster skal gives senest d. 15. april da vi skal have trykt lotteriet. Som tak for hjælpen vil alle firmaer der støtter, blive nævnt på lotteriet.

Salg af cirkuslotteri:

Et stort arrangement som cirkusugen i Cirkus Flik-Flak kræver omkring 230.000 kroner for at hænge sammen økonomisk. Igen i år vil vi derfor lave et cirkuslotteri hvor overskuddet går til cirkusugen. Som i de foregående år vil alle deltagere få 18 stk. lodsedler som vi forventer at I hjælper med at sælge. Har du lyst/ tid til at hjælpe med at sælge flere vil det være dejligt.

Annoncer cirkusprogram:

Hvert år laver vi et flot cirkusprogram med information omkring årets forestilling. I dette program har vi brug for annoncører som vil støtter Cirkus Flik-Flak. Vi håber at i forældre vil hjælpe os med at finde annoncører til årets cirkusprogram.

Kostumegruppen:

Inden cirkusugen skal vi gerne have fremstillet nogle nye dragter. Vi kunne godt bruge lidt flere hænder til denne store opgave. Har du lyst til at hjælpe med at designe, klippe, sy eller reparere så meld dig til at hjælpe i vores kostumegruppe. At have 200 børn/unge med i Cirkus Flik-Flak kræver det hele tiden nye kostumer, da der er stor slitage på dragterne. I cirkusugen sidste år var der mange frivillige hjælpere, men alligevel var der meget travlt i systuen. Vi håber derfor meget, at vi kan nå at få fremstillet nogle nye dragter i løbet af foråret, så der ikke bliver så travlt i cirkusugen. For at dette kan lykkes, håber vi derfor, at der er flere af jer forældre, som vil hjælpe os både før cirkusugen og under cirkusugen, hvor systuen skal bemandes fra mandag til torsdag. Så ved du allerede nu at du godt vil give en hånd med et par aftener eller har du blot et par timer til overs til en tjans i kostumegruppen, så skriv det på tilmeldingen.

Hver anden torsdag fra 9.30-13.00 mødes en gruppe ældre for at hjælpe med fremstilling af kostumer. Skulle der være flere som kunne have tid/lyst kunne vi godt bruge lidt ekstra hænder.

For de deltagende børn/unge betyder det utroligt meget, at der er flotte kostume til alle. Yderligere oplysning kan fås hos Tommy tlf. 20684883 eller Tove tlf. 51835272

Afspil video

Store og små Talenter

Afspil video

Cirkus Flik-Flak 2023

Afspil video om Cirkus Flik Flak Instruktør

Instruktører i Flik-Flak

Afspil video

Julemarked 2022

Afspil video

Cirkusuge 2021

Afspil video

Cirkustelt opsætning

Afspil video

Cirkusturne

Afspil video

Julemarked 2019

Afspil video

Instruktør i Senegal

Afspil video
Afspil video
Afspil video om Cirkus Flik Flak Instruktør
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video

Copyright 2021 CIKRUS FLIK FLAK