Logo

Velkommen til cirkusugen 2022

Kære cirkusdeltager og dine forældre

For 35 gang slår Cirkus Flik-Flak teltpælene i og afholder cirkusuge her i Odense nemlig fra d. 25. juli til 31. juli 2022. Cirkusugen afholdes i og omkring cirkusbygningen, Herluf Trolles vej 138 for børn og unge fra Odense. 

Projektet er meget populær, hvilket betyder at pladserne er forbeholdt børn/unge fra Odense fra 8 år (afsluttet 1. klasse) og op.

Tilmeldingen er nu åbner for alle børn og unge fra Odense.

Vi forventer at I forældre vil bruge lidt tid og hjælpe med at få løst de mange forskellige opgaver i forbindelse med projektet og samtidig vil vi love at I kommer til at møde en masser glade børn/unge som i derved giver en kæmpe oplevelse.Økonomien er et stort projekt. Før cirkusugen har vi brug for forældrehjælp til at få økonomien til at hænge sammen. Dette sker bl.a. ved at skaffe gevinster til lotteri, annoncører til cirkusprogram samt sponsorer til bl.a. madvarer i cirkusugen. Alle deltager hjælper med at sælge lodsedler.

Cirkus Flik-Flak er for 35 år siden udsprunget fra kirkeligt børne/ungdomsarbejde. 

Da vi i hele cirkusuge træner frem til vores fælles cirkusforestillinger fredag, lørdag og søndag forventer vi at alle børn/unge deltager i alle forestillinger.

For alle ikke medlemmer i cirkus Flik-Flak eller deltagere fra Odense Friskole SFO er der en tilmeldingsgebyr på kr. 250,- 

Tilmeldingen er bindende og der ydes ingen tilbagebetaling ved udeblivelse.

Har du spørgsmål efter du har læst nedenstående links er du velkommen til at sende en mail til: info@cirkusflikflak.dk

Afspil video

Cirkusuge

Afspil video

Nyt Telt

Afspil video

Julemarked

Afspil video

Instruktør besøg

Afspil video

Cirkus turne

Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video

Copyright 2021 CIKRUS FLIK FLAK