Logo

CirkusFestival 2022 i Odense:

Velkommen til Børne og ungdomscirkusfestival 2022 Cirkus Flik-Flak inviterer i samarbejde med DUBAL til cirkusfestival i Odense fra d. 25. august til 28. august 2022. På cirkusfestivalen mødes børn, unge og voksne fra cirkusklubber fra hele Danmark. Vi håber at vi sammen kan skabe en fantastisk cirkusfestival med masser af cirkusinspiration, forestillinger og workshops. Hvis man er få deltagere fra en klub, kan man godt deltage alligevel med nogle få numre, så kommer man bare i en forestilling sammen med nogen fra andre klubber. På festivalpladsen bliver der sat cirkustelt op, hvor der hele weekenden vil være mulighed for cirkustræning på tværs af klubberne. Masser af forestillinger i cirkusbygningen udført af de deltagende børn og unge i løbet af weekenden. Festivalen bliver afholdt på arealerne omkring Cirkus Flik-Flak ́s lokaler på HerlufTrolles Vej 138 i Odense SØ. Som tidligere år vil overnatningen ske i egne medbragte telte, som opstilles på de anviste områder. Pris: kr. 400,-  
På gensyn i Odense

Drømmer du om at blive

cirkusartist ?

Der er stadig plads til nye på vores cirkushold !

Cirkus Flik-Flak er stedet hvor børn og unge mødes for at træne i cirkuskunster. Vi træner alle de klassiske cirkusdicipliner som fx et-hjulet cykel, jonglering, klovnerier, akrobatik, linedans, trylleri, diablo, djævlestok, balancetricks og meget, meget mere. Når vi først er i gang er det kun fantasien der sætter grænser.

Der vil altid være instruktører og børn på din egen alder til at hjælpe dig i gang og komme med gode råd og idéer til tricks og cirkusnumre. Vores cirkuslokaler er fyldt med glade børn og unge, så du vil hurtigt få en masse nye venner. Igennem cirkusartisteri udvikles både  motorik, kreativitet, evnen til at samarbejde og derudover stort mod og selvtillid igennem succesoplevelser. Alt dette imens vi bare har det helt vildt sjovt!

Vi træner en gang om ugen hele året, og tager ud i løbet af året med forskellige cirkusforestillinger vi i fællesskab sætter sammen. Hver sommer, og til tider også i efterårsferien, tager vi på cirkusturné rundt i Danmark såvel som til udlandet for dem, der har lyst.

Cirkus Flik Flak har plads til både nybegynderen og den øvede, du skal blot være fyldt syv år. Så har du en artist gemt i dig, og har du lyst til at gøre noget ved drømmen? Så kom og besøg os! Vi bor Herluf Trolles Vej 138, 5220 Odense SØ.

Tilmelding (tryk her !)

Træningstider:

Tirsdag kl. 17.30 – 19.00 for 7-10 årige

Tirsdag kl. 19.00 – 21.00 for unge

Onsdag kl. 16.30 – 18.00 for 7-10 årige

Onsdag kl.18.30 – 20.30 for 11-15 årige

Medlemskontingent for hele  2022 er kr. 500,-

Aktivitetskalender

Afspil video

Cirkusuge

Afspil video

Nyt Telt

Afspil video

Julemarked

Afspil video

Instruktør besøg

Afspil video

Cirkus turne

Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video

Copyright 2021 CIKRUS FLIK FLAK