Kære cirkusdeltager og dine forældre

For 31 gang slår Cirkus Flik-Flak teltpælene i og afholder cirkusuge her i Odense nemlig fra d. 30. juli til 5. august 2018. Cirkusugen afholdes i og omkring cirkusbygningen, Herluf Trolles vej 138 for børn og unge fra Odense. 

Projektet er meget populær, hvilke det er forbeholdt børn/unge fra Odense at deltage. Tilmeldingen åbner ca. 15. marts 2018.

Vi forventer at I forældre vil bruge lidt tid og hjælpe med at få løst de mange forskellige opgaver i forbindelse med projektet og samtidig vil vi love at I kommer til at møde en masser glade børn/unge som i derved giver en kæmpe oplevelse.

Økonomien er et stort projekt. Før cirkusugen har vi brug for forældrehjælp til at få økonomien til at hænge sammen. Dette sker bl.a. ved at skaffe gevinster til lotteri, annoncører til cirkusprogram samt sponsorer til bl.a. madvarer i cirkusugen.

Cirkus Flik-Flak er for 31 år siden udsprunget fra kirkeligt børne/ungdomsarbejde. En af vores faste traditioner er bl.a. at vi lørdag i cirkusugen afholder en hyggelig cirkusgudstjeneste for børn og voksne. I løbet af ugen vil vi øve salmer og sange som skal bruge til denne cirkusgudstjenesten. 

Da vi i hele cirkusuge træner frem til vores fælles cirkusforestillinger fredag, lørdag og søndag forventer vi at alle børn/unge deltager i alle forestillinger.

For alle ikke medlemmer eller deltagere fra SFO på Odense Friskole er der en tilmeldingsgebyr på kr. 200,- 

Tilmeldingen er bindende og der ydes ingen tilbagebetaling ved udeblivelse.

Har du spørgsmål efter du har læst nedenstående links er du velkommen til at sende en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 DSC2740 

 

 

 DSC1002

 

  DSC1879   DSC2850